Ifjúsági Garancia Program – támogatás 25 év alattiak foglalkoztatásához

Elindult térségünkben a  25 év alattiak foglalkoztatását és képzését támogató program, amelynek gazdája a Pest Megyei Kormányhivatal Gödöllői Járási Hivatal Foglalkoztatási Osztálya.

Az Ifjúsági Garancia Rendszer bevezetésével hazánk is vállalta, hogy a 25 év alatti fiataloknak a munka illetve tanulás világába történő be- vagy visszajutáshoz konkrét lehetőség felajánlását garantálja, meghatározott időtartamon belül.

A fiatalok számára országosan egységesen a járási/kerületi hivatalok foglalkoztatási osztályai szolgálnak az Ifjúsági Garancia Rendszerébe való belépési pontként.

A programban lehetőség van arra, hogy munkáltatók különböző mértékű és időtartamú bértámogatást kapjanak a programban résztvevő 25 év alatti fiatal álláskeresők munkaviszony keretében történő foglalkoztatása esetén. Mivel a támogatások személyre szabottak, ezért személyes megbeszélést követően tudják a támogatási lehetőségek közül a fiatal foglalkoztatásához leginkább megfelelőt ajánlani a munkaadók számára.

 AZ érdeklődő munkáltatók további információs és konzultációs lehetőséget a Foglalkoztatási Osztály projekt megvalósító munkatársától kaphatnak:
Pecze Erika szakmai megvalósító
20/402-7706
peczeerika@lab.hu

Letölthető részletes tájékoztató a támogatásról és a bérköltségről.

"Tovább" mező: 
Tovább>>>