Nóra pont, munkaerő-piaci tanácsadás

Álláskeresési, munkavállalási, pályaorientációs (pályaválasztási és pályamódosítási), önéletrajz-írási és egyéb, a nők munkavállalását segítő tanácsadásokat indítottunk 2014 őszétől a SZIL-HÁZ Közösségi Térben, a Palánta Családi Napközi épületében. Önköltséges és ingyenes tanácsadások egyaránt elérhetőek lesznek, valamint a személyes tanácsadás mellett online (skype) tanácsadás is.

A JÓL-LÉT Alapítvány kezdeményezésére létrejött Nóra-háló az első országos, független munkaerő-piaci szakmai hálózatként a nők képességeinek és tehetségének érvényesülését, a munkaerő-piaci esélyegyenlőség megteremtését segíti. A gyermekvállalást követő gondozással töltött évek után munkát kereső nők 2014-től az ország tíz városában számíthatnak a tucatnyi civil szervezet összefogásából alakult Nóra-hálózat segítségére.

 

A 2014 nyarától/őszétől Kaposváron, Pécsen, Szegeden, Debrecenben, Egerben, Miskolcon, Gödöllőn, Székesfehérváron, Balatonalmádiban is elérhető helyi Nóra-pontok álláskeresési, karriertervezési és anti-diszkiminációs tanácsadást nyújtanak az érintetteknek, reintegrációs tanácsadást a munkáltatók számára, és a helyi munkaerő-piac sajátosságainak ismeretében ösztönzik, koordinálják a megyei/regionális együttműködést.

 

További információ és jelentkezés: http://palanta.gak.hu/?q=node/91