Társadalmi egyeztetésen az Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban – megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon című felhívás

Elindult az Új Széchenyi Terv keretében megjelenő az Esélyegyenlőségi célcsoportok a gazdaságban – megváltozott munkaképességűek integrációja a munkaerőpiacon című (GOP-2012-3.5.1/A, illetve KMOP-2012-1.4.4/A kódszámú) pályázati felhívás társadalmi egyeztetése.
A kiírás célja az 1998. évi XXVI. Esélyegyenlőségi törvénnyel összhangban a megváltozott munkaképességű személyek átlagos foglalkoztatási színvonalának növelése, egyenlő esélyek teremtése a munkaerő piaci elhelyezkedésben és munkavégzésben, az integrált munkavégzés elősegítése. A pályázaton keresztül olyan munkahelyi körülmények megteremtése a cél, ezen belül olyan szolgáltatások bevezetése a magyar vállalkozások körében, amelyek biztosítják ezen csoportok számára az egyenlő esélyeket a hatékony munkavégzéshez, illetve amelyek segítik ezen csoportok integrációját a munkaerőpiacon. Országosan a támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 1,5 milliárd forint, míg a Közép-magyarországi régióban a rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 500 millió forint a 2012-13. évekre.
Jelen pályázat keretében az igényelhető vissza nem térítendő támogatás: mikro-, kis-, és középvállalkozások esetében minimum 1 millió Ft, maximum 20 millió Ft, nagyvállalkozások esetében minimum 1 millió Ft és maximum 10 millió Ft lehet.
A társadalmi egyeztetés keretében a véleményeket 2012. január 26-ig várják.
Forrás: www.ujszechenyiterv.gov.hu

"Tovább" mező: 
Tovább>>>