Családbarát Munkahely díjat kapott a GAK Nonprofit Közhasznú Kft.

Tizennyolc cég vehette át négy kategóriában a Családbarát Munkahely címet pénteken a Parlamentben. A díjazottak az anyagi elismerés mellett egy évig, a következő pályázat eredményhirdetéséig használhatják a címet.
2011 tavaszán a Nemzeti Erőforrás Minisztérium szociális, család- és ifjúságügyért felelős államtitkársága megújult formában és újragondolt tartalommal hirdette meg a Családbarát Munkahely Pályázatot, amelyen közel 100-an indultak és 18-an nyertek - fejtette ki Réthelyi Miklós, nemzeti erőforrás miniszter a pályázat eredményhirdetésén a Parlamentben. Hozzátette: a demográfiai krízis ellen csak összefogással és tudatos szemléletformálással lehet fellépni.
A díjakat négy kategóriában (költségvetési szervek, kis-, közép- és nagyvállalatok) osztották ki. Kisvállalkozás kategóriában az SHS Könyvelő és Adótanácsadó Kft., az RG Net Kft., a Webstar Csoport Kft., a Provice Kft. vehetett át elismerést.
A költségvetési szervek kategóriájában a fővárosi III. kerületi Önkormányzat Óvoda, Általános Iskola, EGYMI, a Dunaújvárosi Főiskola, a dunaújvárosi Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet, Nyírtura Község Önkormányzat, Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzata, Szolnok Megyei Jogú Város Önkormányzata, a Debreceni Egyetem szerepelt a díjazottak között.
A közepes vállalkozás kategóriában a Quintiles Magyarország Kft., a Factory Creative Studio Kft., a GAK Oktató Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft., a Mars Magyarország Értékesítő Bt.
A nagyvállalat kategóriában az Északdunántúli Vízmű Zrt., a Magyar Posta Zrt., a Vértes Volán Autóbuszközlekedési Zrt. volt díjazott, míg a Kürt Informatikai Zrt. különdíjat vehetett át. A díjazottak az anyagi elismerés mellett egy évig, a következő pályázat eredményhirdetéséig használhatják majd a családbarát munkahely címet.